1. Haberler
  2. Gündem
  3. 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, Mudanya’da törenle anıldı

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, Mudanya’da törenle anıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BURSA (İGFA) – Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün vefatının 49. Yıldönümü dolayısıyla CHP Mudanya İlçe Başkanlığı tarafından Mütareke Evi Müzesi karşısında bulunan heykelinin bulunduğu Bursa’nın Mudanya ilçesindeki Mütareke Anıtı’nda anma programı düzenlendi.

CHP Bursa İl Yöneticileri ile Büyükorhan İlçe Başkanı Mustafa Sevim, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşların da hazır bulunduğu programda CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın, gençlik ve kadın kolları başkanları ile birlikte anıta çelenk sunumu ardından saygı duruşunda bulundu.

İnönü’nün askeri ve siyasi hayatı hakkından bilgiler veren CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın, Mudanya Mütarekesi’nin ve Lozan’ın mimarlarından İsmet Paşa’yı bir kez daha saygı ve minnetle andı.

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, Mudanya’da törenle anıldı
Yorum Yap

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haber Euro ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -