1. Haberler
  2. Gündem
  3. Mir Cembeli Bulvarı asfalttandı

Mir Cembeli Bulvarı asfalttandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez Yenişehir ilçesi Üçkuyu mahallesinde bulunan Mir Cembeli Bulvarı ve Hilar Caddesinde yenileme çalışmalarını tamamladı.

DİYARBAKIR (İGFA) – Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından vatandaşlara daha konforlu bir ulaşım imkanı sağlanabilmesi için gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 750 metre uzunluk ve 50 metre genişliğinde olan Mir Cembeli Bulvarında son kat aşınma tabakası yapılarak, 4 bin 500 ton asfalt tabakası serildi.

1750 metre uzunluğunda ve 30 metre genişliğinde olan Hilar Caddesinde ise aşınma tabakası çalışmaları yapılarak 7 bin ton asfalt serimi yapıldı.

Asfalt ve kaldırımları yıpranan yollarda zemin güçlendirme amacıyla yarma, dolgu, pmat-pmt ve binder işlemleri uygulandı.

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından da, yenilenen bulvar ve caddede alt ve üstyapı çalışmalarının yanında refüj ve kaldırımlarda ağaçlar dikildi.

Mir Cembeli Bulvarı asfalttandı
Yorum Yap
Giriş Yap

Haber Euro ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış -