Loading...
2025-16
19:00
logoFK Auda
-
logoLarne
-
2025-16
21:45
logoDinamo Minsk
-
logoLudogorets
-
2025-16
21:45
logoLinfield
-
logoShelbourne
-
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türkiye’den Endonezya’ya iyi niyet jesti ‘sağlıklı hibe’!

Türkiye’den Endonezya’ya iyi niyet jesti ‘sağlıklı hibe’!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da 7 Ağustos 2021’de imzalanan “Türkiye ile Endonezya Arasında Sağlık Alanında Hibe Anlaşması”nın yürürlüğe girmesi hakkındaki karar, Resmî Gazete’de yer aldı.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan Türkiye ile Endonezya Arasında Sağlık Alanında Hibe Anlaşması, Resmî Gazete’de yayımlandı.

Anlaşma kapsamında Türkiye, 50 adet ventilatör cihazı ve 600 bin kutu Favipiravir ilacını Endonezya tarafına bir dostluk ve iyi niyet jesti olarak hibe ediyor.

Ayrıca aynı gazetede, Türkiye ile Endonezya hükümeti arasında ‘Deniz Taşımacılığı Anlaşması’nın Onaylanması’na yönelik karar da yayımlandı.

Söz konusu hibe anlaşmasının detaylarına ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

Türkiye’den Endonezya’ya iyi niyet jesti ‘sağlıklı hibe’!
Yorum Yap
Giriş Yap

Haber Euro ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

megapari Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Salus Medya - Antalya haberleri - İzmir Haber - Cemil Tugay - Şanlıurfa Haber - Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Nazlım Cafe - Takipçi satın al - E-Pin Satış - Kuranda Evrim - Havadis -